Een dagje Tromsø en ook nog hardlopen
Blijf op de hoogte en volg Bert en Marijke
18 Juni 2016 | Noorwegen, Tromsø
Ook Bert Knol nog even feliciteren met het volbrengen van zijn eerste marathon in 4.07.25 uur.
En dan nog even voor mijn grote vriend. Het was vandaag de twintigste dag van onze vakantie. In totaal zijn we 39 dagen onderweg wat betekent dat we precies in het midden zitten. Nog negentien dagen en we zijn weer thuis maar wat nog veel mooier is ook nog negentien dagen onderweg!!
19 Juni 2016 - 23:07
Marina:
Knap gelopen hoor! Weer een bijzondere ervaring rijker :) xxx -
20 Juni 2016 - 07:44
Suzanne:
Mooie hardloopwedstrijd! Een bijzondere ervaring. Wij waren om 23 uur lekker aan de borrel ;)
Had je je LOK pasje mee? Haha
20 Juni 2016 - 12:40
Catharina:
Knap gedaan!!!! Wat een extra belevenis op d eze speciale vakantie, geweldig. -
23 Juni 2016 - 23:29
Johan Smith:
Wat een enerverende reis. Volg met enige regelmaat de zeer uitvoerige reisverslagen. Heb soms het gevoel alsof ik er ook bij ben. Dus goed verwoord Bert en top dat je na een sukkeljaar de halve marathon weer hebt volbracht. Zal een prachtige ervaring zijn geweest. Geniet nog van het laatste gedeelte van de reis want uit betrouwbare bron weet ik dat jullie nog vele mooie momenten te wachten staan. Hopelijk werkt het weer ook nog een beetje mee.