Even naar Rusland kijken
Blijf op de hoogte en volg Bert en Marijke
03 Juni 2016 | Finland, Linnunlahti
03 Juni 2016 - 20:48
Catharina:
Hahahahaha, dat moet je dan ook maar tegenkomen, een interviewer die over zichzelf praat. ZeWel leuk natuurlijk zo'n type. Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben. Ik zeg maar......tot morgen. :-) -
03 Juni 2016 - 22:03
Chris En Henny:
Zo kom je wel bijzondere mensen tegen. Leuk om jullie verhaal te lezen. Hier is het ook mooi weer en af en toe een bui. Fijn weekend. -
03 Juni 2016 - 22:39
Suzanne:
Leuk om zo dichtbij de Rusische grens te zijn.
En zulke mensen maar niet te veel aanhalen.
Goede reis morgen. -
04 Juni 2016 - 22:02
Klaasje:
Dus lekker even de Russen geobserveerd, en die kopen daar de waren die in de USSR haast niet te krijgen zijn denk ik, 24 graden is daar toch wel aangenaam, vandaag was het hier bij ons 27 graden, we gingen via de bossen van Exloo op de fiets naar Borger, het was mooi fietsweer.
Nog een goede reis naar Joensuu het is ook nog een hele trip en naar de Kaap, we keken nog even op Google Maps waar jullie allemaal nog langs zullen komen en het is nog een heel eind.
Nog een fijne vakantie met veel reis plezier, en de groetjes van ons. -
05 Juni 2016 - 18:13
Koos:
Die Russische dame was natuurlijk onder de indruk van jouw goddelijke, gespierde lichaam. Het is fijn om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Ga door met afzien en hou ons op de hoogte. Groeten, Koos