Onrustige nacht en nu in Berlevag
Blijf op de hoogte en volg Bert en Marijke
09 Juni 2016 | Noorwegen, Berlevåg
Dan nog even terugkomen op dinsdag. Toen al de 3000 km gepasseerd. De vraag van Elly: langs de Varangerfjord zag je bijna al geen bomen meer op de weg, naar Berlevag eerst nog wel veel bos maar opeens was het afgelopen. Dan is het alleen maar kaal in het landschap, waar echter nog wel geregeld sneeuw ligt en overal stromen woeste rivieren. De vraag van Suzanne: in het camperblad van de NKC las ik dat een VW busje er maar net in paste. Bij het boeken vroeg men niet naar de maten van de camper alleen maar naar het kenteken. Toen maar eens gevraagd aan die chatdame in Londen en toen bleek dus de onze camper te groot was. Oh ja Suzanne die wegenkaart van jullie komt goed van pas. De laatste kaart is bladzijde 349. Die hebben we inmiddels gehad, we kunnen nu langzamerhand weer terug bladeren. Nog vier weken en we zijn weer terug!!!
Maar er komt nog zoveel moois aan.
10 Juni 2016 - 07:47
Suzanne:
Goedemorgen,
Ik had al ergens gelezen dat er erg veel wind waait aan de kust. En de
Hurtugrutten is meer een cruise maatschappij geworden, niet geschikt voor grotere voertuigen wat ik terug vind op de website.
Mooi van de atlas en wanneer komt dat nu voor dat je de laatste bladzijde gebruikt?!
De jongens vinden de foto's leuk! Succes met het reizen vandaag.
10 Juni 2016 - 09:09
Marinus:
Ook een goedemorgen!
Leuke foto's. Leuk om wat plaatjes bij de verhalen te zien! En een mooie grote camping ook.
De mensen in Hamningberg overleven trouwens niet in de winter. Ik las dat er geen permanente bewoning meer is. Alleen in de zomer komen enkele mensen terug voor de toeristen en verder zijn het vakantiewoningen. (bron: Wikipedia) O ja, op de internetencyclopedie zag ik ook dat het inderdaad erg mooie wegen zijn daar!
Succes met het volgende deel van de reis! En hopelijk wordt het weer ook iets beter. -
10 Juni 2016 - 13:47
Marina:
Wat leuk dat jullie een zeearend hebben gezien! Leuk om mee te maken dat dan savonds laat het zonnetje nog gaat schijnen! -
10 Juni 2016 - 23:27
Chris En Henny:
Zo we zijn weer bij. We hopen dat jullie de komende nachten beter slapen. Kunnen jullie het voetballen ook volgen of heeft Bert tijdens zijn vakantie geen belangstelling?